Elkészítés: A csirkecombokat megmosom, szárazra törlöm, majd sóval és bazsalikommal bedörzsölöm, lefedve fél napra hűtőbe teszem. Egy serpenyőben felhevítem a vajat, majd a combok mindkét oldalát kissé átsütöm. A combokat tepsibe fektetem, a vajat, amiben sült, ráöntöm. A combok közé paradicsomot darabolok, valamint a negyedbe vágott vöröshagymát. Még egyszer megsózom, megszórom bazsalikommal, majd egy deci vizet öntök alá, végül alufóliával betakarom és egy órára forró sütőbe teszem, hogy a combok megpuhuljanak. Egy óra múlva leveszem a fóliát és minden combra egy-egy szelet sajtot rakok, majd ezt is kissé megszórom bazsalikommal. Visszateszem a sütőbe és addig sütöm, amíg a sajt aranyszínűre nem pirul. Hasábburgonya, burgonyakrokett és tejszínes burgonyapüré is kiváló körete.
Személyes hozzáfűzés: Aki szereti a sült paradicsomot, az többet is tehet a combok mellé.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.