Elkészítés: Egészben főzd meg a krumplit majdnem készre. Amíg fő, készíts besamelt jó borsosan, és adj hozzá a végén 1 evőkanál tejfölt. Ha kész, hagyd hűlni picit. A karikákra vágott hagymát kevés zsiradékon fonnyaszd meg.
Ha kissé kihűlt a krumpli, vágd karikákra (vastagabbra). Fektess egy sort belőle egy jénai aljára, majd rakj rá a hagymából, majd öntsd le besamellel. Ezt még egyszer ismételd meg. A tetejére tegyél paradicsomkarikákat. Ez nem csak szép, de finom is.
Forró sütőben süsd át.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.