Elkészítés: Először félbevágom a kifliket és kibelezem őket. A belsejét beáztatom tejbe. A kapott mennyiséget elfelezem.
A dióhoz és a túróhoz külön-külön hozzáadom a 2-2 evőkanál cukrot és az 1-1 csomag vaníliás cukrot. (Aki kevésbé szereti az édes dolgokat, elhagyhatja a cukrot, anélkül is finom.) Miután összekevertem a töltelékeket, a maradék tejben megforgatom a felezett kifliket, és elkezdem tölteni azokat.
Miután a töltögetéssel végeztem, a tojásokat felverem, belemártom a kifliket, és forró olajban pár perc alatt aranybarnára sütöm.
Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.