Elkészítés: Gombánkat felkockázzuk, enyhén citromos vízben megpároljuk. A többi zöldséget sós vízben puhára főzzük, vagy ha kaptunk valakitől nászajándékba zöldségpárolót (roppant hasznos dolog), akkor azzal lássuk el a baját.
Közben a halat tegyük bele egy vékonyan kivajazott tűzálló tálba, öntsük le a fehérborral, hintsünk rá pár szem borsot, takarjuk le alufóliával - de ha rátesszük a tűzálló tálra a tetejét, az sem baj -, és forró sütőben pároljuk puhára. Ez a művelet negyed óránál több időt nem vesz igénybe.
Ha minden kész, a zöldségeket terítsük tányérra, fektessük rá a halszeleteket, és adjuk fel az asztalra. Kínáljunk mellé kellőképpen behűtött rajnai rizlinget.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.