Előkészítés: A málnát tálcára terítjük, 1/3 részét, a legszebb szemeket félretesszük a díszítéshez, a többit áttörjük. A citromhéjból 2 kisujjnyi csíkot levágunk, levét kinyomjuk.
Elkészítés: A pudingport elkeverjük 4-5 evőkanál hideg borral, a többi bort a 10 dkg porcukorral és a citromhéjjal felforraljuk, átszűrjük. Apránként a pudingalaphoz adjuk, és nagyon szelíd tűzön (vagy gőz fölött), folyamatosan keverve sűrűre főzzük. Az edényt hideg vízbe állítjuk, és gyakran megkeverve langyosra hűtjük a krémet. Kemény habbá verünk 3 dl tejszínt a vaníliás cukorral, kíméletesen a pudinghoz keverjük. A citromlevet a málnapéphez szűrjük, simára keverjük a maradék 5 dkg porcukorral. Arányosan elosztva 4 öblös pohár vagy csinos üvegtálka aljára szedjük, 2-2 evőkanál pudingot simítunk a tetejükre, majd villával, lazán-cirmosan összekeverjük, és a tetejükre simítjuk a maradék pudingot. Folpackkal gondosan betakarjuk, és legalább 2 órára hidegre tesszük. Tálaláskor a maradék 1 dl tejszínt kemény habbá verjük, csillagbetétes habzsákba szedjük, és rózsákat nyomunk belőle a krém tetejére. A csokoládét élére állítjuk, burgonyahámozóval forgácsokat vágunk belőle, és a hab tetejére szórjuk. A félretett málnaszemekkel, menta- vagy citromfűlevélkékkel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.