Előkészítés: A húst megmossuk, szárazra töröljük és kb. 2-es kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk.
Elkészítés: Lábasban felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hagymát, fedő alatt, kis lángon megpároljuk. Meghintjük a pirospaprikával, hozzáadunk 2 evőkanál vizet, a sűrített paradicsomot, és lefedve kb. 5 percig pároljuk. Miután a hagyma szétfőtt, hozzáadjuk a húst, megsózzuk, felöntjük a borral, és kb. 1 óra alatt puhára pároljuk. Sós vízben főtt burgonyával, savanyúsággal tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 20 perc múlva
1 adag: 332 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.