Elkészítés: Az olaj felébe szórunk 1 teáskanál csípős pirospaprikát, a zúzott fokhagymát és a borsot. A karajt lesózzuk, majd bekenjük a páccal, és 2 órát állni hagyjuk.
A maradék olajat magasfalú nagy tepsibe öntjük. A krumplit hámozzuk és kockázzuk, a hagymát szintén, alaposan meghintjük ételízesítővel, és a tepsibe borítjuk. Rátesszük a húst, 1 dl vizet öntünk alá, lefóliázzuk, és közepes lángon 1 órát sütjük, majd 30 percig pirítjuk, óvatosan, nehogy kiszáradjon.
Házi savanyúval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.