Elkészítés: Az olajon odateszem párolódni a kockára vágott húst, majd hozzáadom a borsót és felkarikázott répát. Ha már úgy 10-15 perc eltelt, lehúzom a tűzről, belekeverem a lisztet, majd visszateszem a tűzre, és kis lángon addig pirítom, keveregetve, amíg a liszt zsemleszínű lesz. Ekkor apránként és keverve vizet öntök rá, hogy ne legyen csomós. Felöntöm annyi vízzel, amennyi levest akarok (kb. 3,5 liter). Felfőzöm, de figyelek rá, mert könnyen kifut. Ha felfőtt, kis lángra veszem, megfűszerezem, és belerakom az apróra vágott petrezselymet. Ha minden puha, akkor készen is van. Lehet még tésztával sűríteni, de nekem így is elég sűrű lett. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.