Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, 2-3 helyen csontig bevágjuk, sózzuk, fűszerezzük, durvára darált borssal megszórjuk.
A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk. A burgonyát sózzuk, szárított rozmaringot, steak borsot és metélőhagymát szórunk rá.
A burgonyát tepsibe terítjük, rátesszük a cikkekre vágott vöröshagymát és a befűszerezett csirkecombokat. A tepsit alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük. Majd levesszük a fóliát, és a combokat szép pirosra sütjük. Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.