Elkészítés: A marhaszeleteket enyhén sózom, majd bőven beborsozom, félreteszem. A hagymát felvágom apróra, és megdinsztelem. Ha elkészült, férleteszem.
Másik serpenyőben olajat forrósítok, és a hússzeletek mindkét oldalát forró olajban hirtelen sütöm kifehéredésig. Ezután kis vízzel felöntöm, és fedő alatt legalább 1 órát párolom, amíg egészen omlós lesz. Ha a víz elfőtt róla, újra felöntöm ujjnyi vízzel. Nem baj, ha a hús kicsit megpörkölődik.
Amikor a hús egészen omlós és puha, ráöntöm a hagymás szószt, összeforralom, és főtt krupmlival tálalom.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.