Elkészítés: A húst csíkokra vágod, olajon megpirítod kicsit, hogy a külseje halvány barna legyen. Majd befűszerezed, felöntöd egy kis vízzel, és mikor már majdnem jól megfőtt, a karikára vágott vöröshagymát ráteszed a tetejére, és addig főzöd, míg a hagyma is elég puha lesz. Majd ha ezzel is kész vagy, akkor a legvégén a kockára vágott savanyú uborkát is hozzáadod, de ezzel már nem kell tovább főzni. Ha ezután még van türelmed, akkor hagyd legalább 1 órát állni, mert akkor érnek igazán össze az ízek, de azonnal is fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.