Elkészítés: Rizsfőzés után nem öntjük ki a főzőlevet, hanem átszűrjük a rizst, és a levét egy másik fazékba csurgatjuk - ha a rizs jobban megfőtt a kelleténél és elég sűrű a leve, akkor a legjobb. Ezután a fazékba beletesszük a friss, megtisztított, falatnyi darabokra vágott brokkolit (vagy ha fagyasztott brokkolit vettünk, akkor egyszerűen csak beledobjuk a darabokat a lébe). Ha nem lepi el a brokkolit, akkor pótoljuk egy kis vízzel. Adjuk hozzá a babérlevelet és a sót. Tegyük fel főni a rizslében lévő brokkolit.
Vágjuk apróra a petrezselymet és a zellerzöldet, és adjuk a felforrt léhez, főzzük a brokkolit puhára (általában 15 perc elég). Ha a brokkoli már puha, vegyük le a tűzről és törjük össze a brokkolit, vagy turmixoljuk botmixerrel. Majd hagyjuk hűlni, és amikor már csak kellemesen meleg, vegyük elő a mozzarellát, vágjuk apró kockákra.
Adjunk minden adaghoz fél mozzarellányi adagot, és keverjük jól össze, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.