Elkészítés: A csirkemelleket lapjával bevágva elfelezem, enyhén kiklopfolom, majd a szeletek mindkét oldalát sózom, borsozom, a fűszerekkel meghintem. 6 gerezd fokhagymát lereszelek, és a hússzeletek egyik oldalát bedörzsölöm vele. Erre az oldalára egy szelet sajtot és egy brokkolirózsát helyezek. A húst ezután felgöngyölöm, és egy szelet baconbe tekerem. A húsgöngyölegeket a vajjal kikent tepsibe egymás mellé helyezem. A maradék fokhagymát apróra vágom, a húsra szórom, majd az egészet leöntöm a tejszínnel. A tepsit fóliával letakarom, és az előmelegített sütőbe tolom. A húst közepes lánggal (180 fok) 50 percig sütöm. Ekkor a fóliát leveszem róla, és még 10 percig pirítom. Köretként krumplipürét kínálok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.