Elkészítés: A csokoládét és vajat kockára vágjuk, és vízgőz felett felolvasztjuk. Lehúzzuk a tűzről, és hozzáadjuk a cukrot, alaposan elkeverjük. A tojásokat egyenként a csokoládés krémhez keverjük, majd a lisztet is kanalanként belekeverjük. A dióbelet durvára-darabosra vágjuk, és ezt is elvegyítjük a masszában. Egy sütőtálat kikenünk diányi vajjal, beleöntjük a tésztát, és 180 fokos sütőben 20 percig sütjük. Megvárjuk, míg kihűl, és felkockázva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.