Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 170 fokra, és készítsünk elő egy kiolajozott, kilisztezett kisebb tepsit (kb. 20x28 cm-es).
Kaparjuk ki a vaníliarúd belsejét, majd habosítsuk fel a vajat a porcukorral és a vaníliarúd belsejével. Folyamatos habosítás mellett egyenként adjuk hozzá a tojássárgákat. Közben egy másik edényben a lisztet alaposan keverjük össze a sóval és a kakaóporral. Ha a vaj felvette a tojássárgákat, keverjük bele a lisztes keveréket. A tojásfehérjét verjük kemény habbá, és óvatosan forgassuk bele a vajas masszába. Érdemes először 2 evőkanál habbal fellazítani a tésztát, és óvatosan hozzáadni a maradék habot.
A kész masszát tegyük a formába, és 170 fokon kb. 20 perc alatt süssük készre. Ízlés szerint tehetünk a masszába apróra darabolt fehércsokoládét is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.