Elkészítés: A margarint és az étcsokit felolvasztjuk, összekeverjük, és hagyjuk kihűlni. Ha már langyos, hozzáadjuk a kakaót, a kétféle cukrot és a 4 tojást. (Vigyázzunk, hogy a csokis vaj tényleg ne legyen túl meleg, mert akkor összehúzza a tojást, és nem lehet majd rendesen elkeverni.) Végül hozzászitáljuk a lisztet, és összeforgatjuk a masszával. Nem kell túl sokáig keverni, épp csak addig, amíg egyenletesen elvegyülnek a hozzávalók.
Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük. Tűpróbával nem érdemes kísérletezni, a brownie épp attól lesz finom, hogy a belseje kicsit ragacsos marad. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.