Elkészítés: A lisztet a margarinnal, a porcukorral, a vaníliás cukorral, a sütőporral és a tojássárgákkal összegyúrjuk. Ha nem elég rugalmas a tészta, kevés hideg vizet dolgozunk hozzá. Ezt követően a tésztát 1 éjszakán keresztül hűtőben pihentetjük.
Másnap kisujjnyi vastagra kinyújtjuk, majd pogácsaszaggatóval kiszúrjuk a tésztát. A tésztakörök közepét ujjunkkal benyomjuk, és a mélyedésekbe sütésálló lekvárt rakunk. A maradék tésztából mogyorónyi golyókat formázunk, és a lekvárra rakjuk.
Tojásfehérjével megkenjük, majd előmelegített sütőben aranysárgára sütjük a süteményeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.