Elkészítés: 1. A megtisztított vöröshagymát vágjuk hosszúkás csíkokra, majd pirítsuk meg extraszűz olívaolajon. Adjuk hozzá a fokhagymát és az apróra vágott mogyoróhagymát, a chilipaprikát és az oregánót, és mindezt pirítsuk meg lassú tűzön. Amikor jól megdinszteltük, vegyük le a tűzről.
2. Mossuk meg és vágjuk vékony szeletekre a cukkinit. Serpenyőben kevés olajon addig pirítsuk, amíg színt kap, majd adjuk hozzá az előzőleg megtisztított rákokat.
3. A tésztát bő, sós vízben főzzük „al dente” keménységűre (azaz nem teljesen puhára), szűrjük le, és pirítsuk meg a cukkinivel és a rákkal összekeverve. Adjunk hozzá egy kanálnyi dinsztelt hagymát, és keverjük össze az egészet a provolone sajttal és egy kevés extraszűz olívaolajjal, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.