Elkészítés: Tejfölben feloldom az élesztőt. A főtt és áttört burgonyát, a vajat, a tojássárgáját, a lisztet, a sót, a szerecsendiót és a tejfölös élesztőt jól összegyúrom. Pihentetem és hagyom kelni.
2 részre osztom. Az egyi felébe beledolgozom a sajt felét, pogácsaszaggatóval kisszaggatom, majd ismét kelesztem. A másik felét kinyújtom, rászórom a reszelt sajtot, feltekerem, majd ujjnyi szélességű csigákra vágom, és újból kelesztem.
Mindkét tésztát bő, forró olajban sütöm ki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.