Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, robotgép segítségével lereszeljük a hagymával együtt. Természetesen lehet kézzel is, de a géppel egyenletesebb állagú lesz. A reszeléket külön tálba tesszük, és a gép segítségével a tojásfehérjét habbá verjük.
A reszelt burgonyát a levétől kinyomkodjuk, fűszerezzük, hozzáadjuk a tojás sárgáját, valamint az apróra vágott kolbászt. Jól elkeverjük, majd óvatosan hozzáadjuk a habbá vert tojásfehérjét, és lassan elkeverjük.
Felforrósítjuk az olajat egy lapos edényben, pl. palacsintasütőben, és a masszából annyit teszünk bele, hogy vékony lepényt lapíthassunk az edénybe. Hamarabb megsül, ha evőkanállal szaggatjuk az olajba a masszát, jól szétlapítjuk, s mindkét oldalát aranybarnára-pirosra sütjük.
Fogyaszthatjuk tejföllel, ketchuppal, pizzakrémmel stb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.