Előkészítés: A fagyasztott leveles tésztát hagyjuk szobahőmérsékleten felengedni. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A tojást összekeverjük a vízzel.
Elkészítés: A felengedett leveles tésztát megfelezzük, enyhén lisztezett felületen fél cm vastagságúra kinyújtjuk. Mindkét tésztadarab közepét megkenjük lekvárral, rászórjuk az aszalt áfonyát és a szeletelt mandulát, majd rátesszük a natúr kerek camembert sajtot. (Ügyeljük arra, hogy a töltelék csak a sajt felülete alá kerüljön.) A tésztából batyut formálunk. Ezt úgy készítjük, hogy az ellentétes tésztasarkokat középre fogjuk, és kevés tojással bekenve összefogjuk, egy picit össze is csavarhatjuk. Az elkészített batyut megfordítjuk, hogy a sima teteje legyen felfelé, tojással bekenjük (megszórhatjuk szeletelt mandulával is). Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 20 perc alatt aranybarnára sütjük. Kicsit hagyjuk hűlni, majd a kis tortákat szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.