Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Vajazzuk ki - vagy béleljük ki sütőpapírral - egy lapos, kb. 28 x 18 cm-es, téglalap alakú tortaforma alját. Keverjük össze a kakaó- és kávéport 2 evőkanál meleg vízzel. Tegyük nagy tálba a tészta többi hozzávalójával együtt. Habverővel keverjük kb. 2 percig, hogy jól összevegyüljenek az alkotórészek, majd borítsuk a tortaformába, és egyengessük el. Süssük 35-40 percig, amíg felemelkedik, és szilárdnak érezzük, ha hozzáérünk. Hagyjuk 10 percet hűlni a tortaformában, majd borítsuk ki, és teljesen hűtsük ki. Távolítsuk el róla a sütőpapírt.
A krémhez olvasszuk meg a csokoládét és a vajat a tejben úgy, hogy a tálat forrásban lévő víz fölé állítjuk. Vegyük le a tálat, és szitáljuk bele a porcukrot. Dolgozzuk simára, majd kenjük a kihűlt tortára. Végül hintsük meg porcukorral a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.