Elkészítés: Hagymánkat finomra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, a zöldpaprikát felaprózzuk. Lábszárunkat felkockázzuk, keresünk egy kedves lábast, benne olajat hevítünk, s a hagymát megdinszteljük rajta. Rádobjuk a húst, és erős tűzön fehéredésig dinszteljük. Felturbózzuk az áttört fokhagymával, az erős paprikával, sózzuk, borsozzuk, a chilivel meghintjük, lefedjük, és közepes tűzön puhára pároljuk.
A paradicsomot felcsíkozzuk, babjainkat felbontjuk, kettőt leszűrünk, egyet levében hagyunk, és a húsra borítjuk mindkét hozzávalót. Okosan, ügyesen összekeverjük, félig lefedve összepároljuk. Ha ezzel megvagyunk, hozzáadjuk a kukoricát, még egy rövid melegítés, és már mehet is az asztalra.
Adjunk hozzá friss házikenyeret, valamint egy jóképű cabernet sauvignont (ha egy kevés kerül belőle a chilibe is, az csak jót tesz vele), és előtte egy pofa silver tequila, minden cicoma nélkül…
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.