Elkészítés: Főzes előtt engedd fel a rákocskákat. A répát gyufaszálnyi darabokra aprítod, így jársz el a bambuszrüggyel is. Az olajat felhevíted, a hagymákat fokhagymaprésen átnyomod, és irány az olaj!
Üvegesre párolod, leveszed a tűzről és hozzáadod a szójaszószt, borsot, a sót és a chili-port. Ezután mehet bele a répa és a bambuszrügy. Jól átkevered, majd felöntöd a húslevessel (vagy vízzel), és fedő alatt párolod egy kicsit (kb. 10 perc). Ezután belerakod a rákot, és készre főzöd (kb. 15- 20 perc). Én tojásos rizst szoktam hozzá készíteni. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.