Elkészítés: A rozmaring leveleit és a chilit apróra vágjuk. A csirkét megmossuk, szárazra töröljük, és kívül-belül megsózzuk. Felolvasztjuk a vajat /csak langyosra/, belekeverjük a chilit, a szárnyas fűszerkeveréket, a borsot és a rozmaringot. Kívül-belül alaposan megkenjük vele a csirkét.
A csirkét tepsibe tesszük, mellé szórjuk a fokhagymát, kevés vizet öntünk alá, és fóliával letakarva, 160 fokon 1 órát sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és 25-30 perc alatt ropogósra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.