Előkészítés: A cikória külső leveleit leszedjük, A többi részét folyó víz alatt gondosan megmossuk, majd felhasználásig hideg vízben tartjuk. Az almát meghámozzuk, kettévágjuk, kivesszük a magházát, húsát vékony csíkokra vágjuk, és citromlével megcsepegtetjük.
Elkészítés: A cikóriát lecsepegtetjük, szárazra töröljük, majd leveleire szedjük, és kirakunk vele egylapos salátás tálat. Az almát rászórjuk a cikória tetejére, s rárakjuk a diót. Az ecethez hozzáöntjük az olajat, sózzuk, borsozzuk és jól összekeverjük. A salátára öntjük, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.