Elkészítés: A citromokat meghámozzuk (a héj alatti fehér bundát is gondosan lehántjuk), karikákra vágjuk, a magokat kidobjuk.
A vízben a cukor 3/4 részével, a vaníliás
cukorral, a fahéjjal és a szegfűszeggel addig főzzük, amíg a citromkarikák megpuhulnak. Ezután a fahéjat és a szegfűszeget kidobjuk belőle, lehűtjük és átturmixoljuk.
A pudingport a maradék cukorral és a tejszínnel elkeverjük, besűrítjük vele a levest. Jól behűtve tálaljuk. Tehetünk bele mézben áztatott mazsolát, habgaluskát, vagy díszíthetjük tejszínhabbal is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.