Elkészítés: A sertéscombot felaprítom, és a hagymával, olajjal, sóval pörköltet készítek, amiből kihagyom a pirospaprikát. Helyette a citrom lehántott héját is együtt párolom a hússal. A kész húst megdarálom (a citrom héját is, de előbb megkóstolom, mert néha előfordul, hogy keserű), majd belefacsarom a citrom levét. A felsálszeleteket megtisztítom, kiverem, megsózom. A szeletekre halmozom a darált citromos húst. A szeleteket felgöngyölöm (tekerem, mint a beiglit). A tekrcseket hústűvel rögzítem. Kevés lisztbe forgatom, majd forró olajon átsütöm. Azután kis vizet öntök alá és megpárolom (kuktában 20 perc). Burgonyapüré vagy rizs való mellé céklasalátával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.