Elkészítés: A csirkehúst apró kockákra vágjuk. Elkészítjük a páclevet: az olajat 2 teáskanál citromlével, és az összezúzott (nem darált) feketeborssal elkeverjük. Beletesszük a húskockákat, és 6 órán át, a hűtőben letakarva, pihentetjük. A pácolt húst sóval, borssal fűszerezzük. Az almát felkockázzuk, meglocsoljuk citromlével, és 30 percig a hűtőben pihentetjük. A húskockákat az almakockákkal felváltva kisebb nyársakra húzzuk, majd forró olajban megsütjük. Petrezselymes rizzsel és uborkasalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.