Elkészítés: A jól megtisztított, megmosott és feldarabolt jércét a megtisztított fokhagymával bedörzsöljük, megszórjuk sóval, borssal, meglocsoljuk olívaolajjal, alá és köré rakjuk a szegfűszeget, körülrakjuk paradicsomszeletekkel és félbevágott olajbogyóval, a tetejére citromszeleteket teszünk. Ráöntjük a bort és a citromlét, alufóliával letakarjuk. Előmelegített sütőben, 190 fokon egy órát sütjük, amikor kivesszük, eltávolítjuk a szegfűszeget, és görög salátával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.