Elkészítés: A nyelvet forró vízben 20 percig főzzük. Kiszedve lebőrözzük, majd annyi forró vízbe tesszük fel főni, hogy ellepje, a babérlevelet is beletesszük. Kb. 2 óra alatt megpuhul.
Elkészítjük a citrommártást: az olajat felmelegítjük, beleszórjuk a lisztet, s világosra pirítjuk. Ezután felengedjük a húslével (amiben a nyelvet főztük), felfőzzük, majd citromlével ízesítjük, végül belevegyítjük a tejfölt.
A nyelvet szép vékony szeletekre vágjuk, és a mártással leöntjük. Rizsköret illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.