Elkészítés: A kristálycukrot és 2 csomag Bourbon vaníliás cukrot habosra keverjük a vajjal, hozzáadjuk 3 tojás sárgáját, majd a sütőporral elkevert lisztet. A körtés joghurtot 1 dl tejjel, a citrom levével és reszelt héjával elkeverjük, majd a tésztához adjuk. A tojások fehérjét 2 csomag vaníliás cukorral habosra verjük, majd óvatosan a tésztába forgatjuk. Muffinformákba adagoljuk, és 170 fokos sütőben megsütjük.
A marcipánmasszát 3-4 mm vastagra nyújtjuk porcukrozott deszkán, kiszaggatjuk, és a még langyos muffinokra rádolgozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.