Elkészítés: Egy őzgerincformát fóliával kibélelek.
A tojássárgákat és a mézet állandó kevergetés mellett vízgőz fölött addig melegítem, amíg sima masszát nem kapok. Leveszem a gőzről, majd hozzákeverem az előzőleg 1 evőkanál vízben feloldott zselatint, továbbá a citrom levét és reszelt héját. Időnként kevergetve lehűtöm szobahőmérsékletűre.
A tejszínt és a tojásfehérjéket kemény habbá verem a cukrokkal, és amint a tojássárgájás massza kihűlt, mindkettőt nagyon óvatosan belekeverem.
A formát félig töltöm a masszával, majd kirakosgatom a babapiskótával, végül ráöntöm a maradék krémet. A fóliát visszahajtom, és legalább 5-6 órára hűtőbe teszem, de a legjobb az, ha egy egész éjszakán át ott tartom.
A formából kiborítva, vizes késsel könnyedén szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.