Elkészítés: A tortalapot beleszabom egy 24-26 centiméteres tortaformába. A túrót finomra keverem a margarinnal, az öt citrom héjával és a cukorral. A tejjel felfőzöm a zselatint és hozzákeverem a túróhoz. A habfixálóval együtt felverem a tejszínt, és óvatosan hozzákeverem a túróhoz. A kész masszát a tortalap tetejére öntöm, és hűtőbe teszem, míg megszilárdul. Utána minél több epret aprózok a tetejére. Felfőzöm a tortazselét, és amikor már szilárdulni kezd, a torta közepétől kiindulva, egy nagyobb kanállal a torta tetejére merem. Hűtőbe teszem, míg megszilárdul. Felvert tejszínhabbal az igazi és mennyei eledel!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.