Elkészítés: A tésztához (ami egy sima linzertészta) a margarint a cukorral, a tojással és a vaníliás cukorral kikavarom, beleteszem a lisztet és a sütőport, gyorsan összegyúrom, és 1 óráig hűtőben pihentetem. Kettészedem, és 2 lapot sütök belőle. Lehet nyújtani is a tésztát, de akár kézzel bele is lehet nyomkodni a tortaformába.
A krémhez a túrót villával jól összetöröm, hozzáteszem a 3 citrom reszelt héját, 2 citrom levét, a porcukrot, jó alaposan összekeverem. Hozzáteszem a mascarponét, ezzel is elkeverem, majd a harmadik citrom levében feloldott zseléport is. A végén laza mozdulatokkal belesimítom a tejszínt is.
A tortaformában egymásra rétegezem a hozzávalókat, citromkarikákkal, lime-mal, reszelt citrom-, narancs-, lime-héjjal díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.