Elkészítés:A hideg tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük, majd belekeverjük a porcukrot, és 3 egyforma részre szedjük.
Az egyikbe vízgőz fölött felolvasztott tejcsokoládét, a fél deci forró vízben feloldott zselatin 1/3 részét belekeverjük, és hideg vízzel kiöblített 4 egyforma nagyságú fém, műanyag, porcelán vagy szilikon formába töltjük.
Ezután a második adag habba belekeverjük a vízgőz fölött felolvasztott fehércsokoládét, az aszpik második 1/3 részét, és a már megdermedt tejcsokis habra kanalazzuk.
Végül a harmadik adag habba belekeverjük a vízgőz fölött felolvasztott étcsokoládét, a rumaromát, az aszpik harmadik 1/3 részét, és a fehér csokis habra kanalazzuk. Végül a tetejét elsimítjuk, és hűtőben 1 óra alatt megdermesztjük.
Tálaláskor 10-15 másodpercre forró vízzel töltött tálba mártjuk az edényt, egészen a széléig, de úgy, hogy ne folyjon bele a víz, majd kistányérra borítjuk.
A gyümölcssalátához a friss megmosott szedret salátás tálba szórjuk, hozzáadjuk a megmosott, cikkekre vágott friss epret, meglocsoljuk a juharsziruppal, megszórjuk az őrölt fahéjjal, és lazán összeforgatjuk.
Végül a trikolór csokoládéhab tetejére is szedünk gyümölcssalátát, köré is teszünk belőle. Ízlés szerint díszíthetjük citromfűvel vagy mentával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.