Elkészítés: A tojásokat szétvélasztjuk, a sárgáját a cukorral és a vízzel habosra keverjük, úgyszintén a fehérjét kemény habbá verjük. A lisztbe keverjük a sütőport és a narancs lereszelt héját, kettévesszük, az egyikbe a kakaót is belekeverjük. A tojásos masszát, és habot is elfelezzük, az egyiket kakaósra keverjük, míg a másik sima vaníliás marad. Könnyedén összedolgozzuk mindkét masszát, és habzsákba szedjük először a világosat.
A sütőtepsibe zsírpapírt rakunk, és erre sorban a zsákból csíkokat húzunk. Mindig egy helyet kihagyunk, mert az lesz a barna massza helye. A barna tésztát is zsákba szedjük, és kitöltjük a hézagokat. Ha megvagyunk vele, akkor 200 fokos sütőbe téve 15 perc alatt készre sütjük.
A papírt melegen lehúzzuk a piskótáról, és feltekerjük a papírba vissza.
A krémhez a barnacukrot karamellizáljuk egy edényben, ráöntjük a tejet, olvadásig keverjük, majd a keményítőt kevés hideg tejben feloldjuk, és azt is beleöntjük. Ha besűrűsödik, akkor kihűtjük, és hidegen keverjük a krémsajtot is hozzá.
Megkenjük a roládot, feltekerjük, és a tetejére is csorgatunk a maradék krémből. Csokidísszel kirakjuk. Jól behűtve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.