Elkészítés: A zsiradékon megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a pirospaprikát, a kisujjnyi darabokra vágott húst, az apróra vágott szalonnát, és kissé (nehogy a paprika megkeseredjen) lepirítjuk. Ezután megsózzuk, kb. 2 dl vízzel felöntjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, és fedő alatt lassan pároljuk.
Ha a hús puhulni kezd, belekeverjük a karikára vágott zöldpaprikát, a liszttel elkevert tejfölt, és így pároljuk tovább. Ha a hús teljesen megpuhult, vajas galuskával vagy burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.