Elkészítés: A gombát és a hagymát finomra aprítjuk, néhány gombaszeletet meghagyunk a díszítéshez. A vagdalékot vajon üvegesre fonnyasztjuk. Felöntjük a húslevessel, és 3 percig forraljuk. Levesszük a tűzről és legírozzuk: hozzákeverjük a tojássárgájával jól összedolgozott tejszínt. Visszatesszük a tűzre, de nem engedjük felforrni. Sóval, borssal ízesítjük. A meghagyott gombaszeletekkel és kakukkfűvel díszítjük. Én pirított kenyérkockákat is teszek mellé tálalásnál, csak vigyázni kell velük, mert hamar eláznak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.