Elkészítés: A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A gyömbért is meghámozzuk, lereszeljük. A sárgarépát megtisztítjuk, kis darabokra vágjuk.
Nagyobb edényben a vajat felforrósítjuk, megfuttatjuk benne a hagymát és a gyömbért. Hozzáadjuk a répát, 1-2 percig pároljuk, majd felöntjük a levessel és felforraljuk. Lassú tűzön kb. 10 percig főzzük. A levesbe keverjük a tejszínt, botmixerrel pürésítjük, sózzuk, borsozzuk.
Az almát megmossuk, négybe vágjuk, kimagozzuk, majd a húsát vékony szeletkékre vágjuk. A levesbe szórjuk az almát és a zsázsát is, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.