Elkészítés: A vöröshagymát negyedelem és így szeletelem. A sárgarépát először 3-4 cm-es darabokra vágom, majd hosszában felszeletelem és metéltre vágom. A gombát - ha nem túl nagyok - négybe vágom.
4-5 evőkanál olajban elkezdem pirítani a rizst és a vöröshagymát, majd hozzáadom a sárgarépát és a borsót. Az edényt befedem, és nem nagy lángon párolom. Ha beindult, 1 deci vizet öntök alá, ha rizs felvenné, akkor pótolom. 10-15 perc múlva az apró falatokra vágott csirkehúst is hozzáadom, az elfőtt levet pótolom, és most következhet a só, bors, szerecsendió, ételízesítő.
Újra befedem, és készre főzöm. Ha lehet,
minden levét főzzük el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.