Elkészítés: Fél narancsot héjával együtt szeleteljünk fel, majd dugjuk a csirke bőre alá. A másik fél narancsnak facsarjuk ki a levét. A kakukkfüvet daráljuk le, keverjük a narancsléhez, és locsoljuk meg vele a csirkét. A fokhagymát vágjuk apróra, a hagymát négyfelé. A petrezselyemmel és a gyümölcshúsos narancslével keverjük össze, és töltsük meg vele a csirkét. A tojást verjük fel a sóval, borssal, és keverjünk hozzá 2 dl vizet. Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, tegyük rá a csirkét, majd borítsunk rá tengeri sót, a maradékot szórjuk köré. Előmelegített sütőben kb. másfél órát süssük. A bazsalikomot keverjük össze a joghurttal, sóval, borssal. Ha megsült a csirke, negyed órát hagyjuk hűlni, majd szedjük le róla a rásült sót és a bőrt. A bazsalikomos joghurttal fogyasszuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.