Elkészítés: A csirkecombokat megtűzdeljük fokhagymadarabokkal, sózzuk, borsozzuk, tálba helyezzük, meglocsoljuk étolajjal, és 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap 1 liter vizet felforralunk, ízesítjük sóval, öntünk hozzá kevés étolajat, hozzáadjuk a kukoricadarát, és 10-12 percig főzzük.
Ezután egy sütőedényt kiolajozunk, beleöntjük a megfőtt puliszkát, és hagyjuk kihűlni.
A bepácolt combokat egy nagyobb serpenyőben pirosra sütjük.
A kihűlt puliszkát 2-3 cm-es darabokra vágjuk, kiolajozott tepsibe tesszük, rászórjuk a parmezánt, a feldarabolt paradicsomot, és ráhelyezzük a majdnem kész húsokat. 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.