Elkészítés: Előző nap beáztatjuk a római tálat, ha nem lenne rá időnk, minimum fél órával használat előtt!
A csirkecombolat sózzuk, borsozzuk, majd nyomunk mindegyik tetejére fokhagymát. A hagymát vékony karikákra vágjuk, majd rászórjuk a húsok tetejére, szeletelt bacont teszünk rá, majd rászórjuk a rizst is.
1 liter vízben megfőzzük a leveskockánkat, majd szépen ráöntjük a rizsre és a combokra. Végül összekeverjük a tejfölt a borral, kevés vízzel, és az egészet rálocsoljuk a tálban található finomságokra! HIDEG sütőbe toljuk, 1-1,5 órát sütjük 200 fokon, majd levesszük a tetejét, meglocsoljuk egy kis vízzel, hogy a rizs megpuhuljon, és a csirkék szépen aranybarnára süljenek! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.