Elkészítés: A csíkokra vágott csirkemellet egy éjszakára bepácoljuk fokhagyma, tengeri só, borsikafű, olívaolaj és citromlé keverékébe. Másnap teflon serpenyőben megpirítjuk. Én tettem hozzá cukkinidarabkákat is, és együtt pároltam.
A cukkiniket hosszában, héjastul legyaluljuk, harmonika-szerűen felnyársaljuk. Ezt követi a sajtkocka, majd pritaminkocka, és így tovább. Picit sózzuk. Natúr joghurtba aprított mentát és citromfűlevelet keverünk, és ezzel a szósszal tálaljuk a húst és a zöldségnyársat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.