Elkészítés: A karfiolt puhára főzzük.
A hagymát megfuttatjuk az olajon, rátesszük az apróra vágott májat, és erős tűzön átpirítjuk. Fűszerezzük sóval, borssal, majd hozzáadjuk a tejben átáztatott zsemlét és az apróra vágott petrezselyemzöldet. Jól összedolgozzuk.
Egy kerek sütőtálat kivajazunk, zsemlemorzsával meghintünk. A karfiol felét rózsáival lefele, fordítva lerakjuk. Erre óvatosan elrendezzük a májas tölteléket. Ezután a maradék karfiolt ráhelyezzük rózsáival felfelé, szinte beleszurkáljuk a töltelékbe. A tejfölt elkeverjük a mustárral, majd a karfolra öntjük. Közepes meleg sütőben átsütjük.
Érdemes a szeleteléssel várni, amíg kicsit kihűl, mert akkor igazán szép és látványos *tortaszeleteket* kapunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.