Elkészítés: A csirkemellet, a gombát, a májat csíkokra vágjuk. Pici olajon lassan ropogósra sütjük a szalonnát, majd félre tesszük. A zsiradékon hirtelen átsütjük a sózott, borsozott húst, ezt is félre tesszük. A megmaradt zsíron üvegesre pároljuk a hagymát. Rádobjuk a gombát, és fedő alatt megpároljuk. A fedő levétele után zsírjára sütjük, hozzáadjuk a májat, és hirtelen fehéredésig sütjük. Visszatesszük a húst, megszórjuk ételízesítővel, felöntjük fehérborral, beletesszük az aszalt szilvát. Lefedve puhára pároljuk. Ha a levét elfőné, vízzel pótoljuk. Párolt rizs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.