Elkészítés: A vöröshagymát apróra vágjuk, és olajon megdinszteljük. A répát felkarikázzuk, és hozzáadjuk a hagymához, egy kis vizet és sót rakunk bele, majd addig pároljuk, amíg a répa enyhén puha lesz. Ezután jöhet a kis kockára vágott csirke- vagy pulykamell. Ízlés szerinti mennyiségű fokhagymát préselünk, ezzel és borssal ízesítve puhára főzzük a húst. Amikor a hús kifehéredett, az eddigiekhez hozzáadunk curryt vagy kurkumát, majd a szójaszószt és a kockázott paprikákat. Addig főzzük csak, hogy a paprika kicsit megpuhuljon benne, majd levesszük a tűzről.
Kifőzzük az orsótésztát sós vízben. Ha kész, leszűrjük, és a currys, répás, paprikás csirkét összekeverjük a tésztával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.