Elkészítés: A csirkemellet megmosom, szeletekre vágom. Midkét felét megsózóm, megborsozom, és kevést lisztbe forgatom. Az olajat forróra hevítem, és hirtelen a csirkemell midkét felét megsütöm. A csikemelleket az olajból kiveszem, és a visszamaradt olajba beleteszem a lisztet, egy kis ideig pirítom, és közben a nagyon finomra vágott fehérrépát és a póréhagymát is beleteszem, és együtt dinsztelem. Majd felöntöm vízzel, belemorzsolom a húsleveskockát, és addig főzöm, míg a fehérrépa megfő, és közepesen sűrű mártást kapok. Tálaláskor a húst a mártással meglocsolom, és vajjal, tejjel kikevert krümplipürével tálalom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.