Elkészítés: A csirkemelleket szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, mézet csorgatunk rájuk, és megszórjuk a finomra aprított kakukkfűvel, majd szeletenként megkenjük olívaolajjal. Pár órára hűtőbe tesszük.
A vizet felforraljuk,sózzuk, és a kukoricadarát állandó kevergetés mellett sűrűre főzzük benne. Lehúzzuk a tűzről, és a kukoricát, a juhtúrót, a paprikakrémet, valamint a felaprított petrezselymet belekeverjük. Jól összedolgozzuk, hűlni hagyjuk, majd vizes kézzel apró gombócokat formálunk belőle.
A csirkemellszeleteket forró serpenyőben megsütjük, tálalásnál a gombócokat tejföllel meglocsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.